Facebook
Concert din Basarabia la Arenele Romane

Evenimentul Concert din Basarabia se va desfășura la Arenele Romane din București, pe data de 25 martie 2017, începând cu ora 19:00.

Tradiționalul Concert din Basarabia revine și în acest an cu o ediție la fel de spectaculoasă. Zdob și Zdub și Alternosfera vor urca din nou pe aceeași scenă la București, după un recital al trupelor Cuibul și Rupt din Chișinău.

Formaţia Zdob și Zdub îmbină mai multe stiluri muzicale precum rock, etno, punk sau folk-rock. Colaborând cu mai mulţi artişti şi cântând în deschiderea mai multor trupe ca Red Hot Chill Peppers, Linkin Park, Rage Against The Machine, băieţii de la Zdob şi Zdub ne vor pune sângele în mişcare cu piesele lor energice ce îmbină rock-ul cu elemente folclorice.

Alternosfera este o formaţie de rock alternativ, înfiinţată în decembrie 1998 la Chişinău. De-a lungul timpului, trupa a susținut sute de concerte în România şi Republica Moldova, lansând cinci albume şi un EP.

Cuibul este o formație de muzica acustică din Chișinău înființată în 1991 de către muzicianul Igor Dînga (producător muzical pentru Zdob și Zdub). În 2013, formației i s-a alăturat solista Lidia Scarlat, iar în această componență au cântat în deschidere pentru The Cardigans și Morcheeba.

Rupt este o trupă funk-rock, înființată în 2014, care a cucerit inimile ascultătorilor atât din Republica Moldova, cât și din România.

Unde: Arenele Romane, Bucuresti

Cand: 25 Martie 2017