Facebook
Editia 7 a Expo Trafic va fi organizata pe 18-19 octombire

Editia 7 a Expo Trafic, expozitie adresata segmentului de piata ce activeaza in domeniul infrastructurii rutiere, va fi organizata de Expo 24 Romania in perioada 18 - 19 octombrie 2018, in cadrul pavilionului C1 a Complexului Expozitional Romexpo Bucuresti.


Expo Trafic este conceputa ca o manifestare administratiilor publice din intreaga tara, precum si specialistilor din domeniul constructiei de drumuri, avand ca tematica utilajele si materialele pentru constructia si intretinerea infrastructurilor de transport, proiectare si constructii de drumuri si poduri, semnalizare rutiera, feroviara, maritima si aeriana, semafoare si indicatoare rutiere, sisteme ITS, sisteme de parcare.


Evenimentul are ca scop mijlocirea contactelor dintre firmele expozante ( producatori si distribuitori in mare parte ) si potentialii clienti, printre acestia numarandu-se primariile, administratiile cu raspundere in domeniul transporturilor, precum si firmele private. Editia 7 a expozitiei va fi deschisa pentru vizitare in zilele de 18 si 19 octombrie 2018, intre orele 10.00 si 17.00