Facebook

Proprietati De Inchiriat

  1. Bdul Vasile Milea nr. 2 I, sectorul 6, Bucuresti
  2. 10 € pe luna
  3. 156 mp
  4. -
  5. -
  6. AYASH BUSINESS CENTER
  7. Proprietar

Informatii

PROPRIETAR, AYASH BUSINESS CENTER , complex de afaceri format din 5 cladiri, ofera spatii de inchiriat pentru birouri, firme de publicitate, contabilitate, birouri notariale, de avocatura, call center, centre medicale, farmaceutice, firme de paza, alarme, afaceri si consultanta, IT, spatii depozitare, turism, etc.

Spatiile fiind compartimentate si open space destinate inchirierii, cuprind suprafețe de 156, 176, 200, 350, 500 mp. Prețul este negociabil in functie de suprafata spatiului dorit si durata inchirierii.
Accesul este stradal, constructii noi conform standardelor Europene.
Facilitați: lifturi moderne, centrala proprie, apă, instalație electrică și termică, post trafo, internet, telefon, aer condiționat, termopan, pază 24/24, parcare.
Situarea in dreptul nodului de legatura constituit in jurul Pasajului Basarab ii confera Centrului de afaceri Ayash Business Center o pozitie privilegiata atat din punct de vedere al accesibilitatii auto cat si al mijloacelor de transport in comun (metrou, tramvai, autobuz). Astfel , pozitionarea in apropierea Primariei Capitalei, la 3 minute de Piata Victoriei , la 10 minute de zona Universitatii si la 10-15 minute de zona rezidentiala Baneasa face din Ayash Business Center un punct reper usor de identificat si accesibil clientilor oricarei companii .
Prețuri accesibile pentru firmele mari și mijlocii.

Vezi harta
Intreaba Vanzatorul
Trimite unui prieten
Print
Adauga imobil de inchiriat
  • pana la
Calculator Ipoteca
Introdu detaliile si apasa butonul Calculeaza
Cost total (€)*
Avans (€)*
Rata dobanzii anuale* %
Pedioada imprumutului* Ani
Suma de imprumut (€)*
Numarul ratelor
Rata pe luna (€)*
Suma totala (€)*