Facebook
IEAS 2017 susține Târgul Național de Energie – AFEER

Cea de a XIII a ediție a International Electric & Automation Show va avea loc între 19 și 22 septembrie la Palatul Parlamentului. IEAS 2017 va fi și gazda Târgului Național de Energie – AFEER, în sala I.C. Brătianu.


AFEER și-a propus să vină în sprijinul consumatorilor organizând primul târg de energie electrică din România. Evenimentul se adresează tuturor celor interesați să discute cu principalii furnizori de energie electrică din România, pentru a afla, direct de la sursă, cele mai utile și mai noi informații.


Printre companiile expozante se numără: CEZ, Complexul Energetic Oltenia, Electrica, ENEL, EON, MET și Tinmar.


Agenda completă este disponibilă pe website-ul oficial al evenimentului http://www.targdeenergie.ro/


În 2017 Platforma de business IEAS propune o agendă dinamică. În 19 septembrie sunt programate workshop-uri cu participarea mediului academic și Gala competiției Premiile Studențești pentru Inovare Tehnică. Ziua de 21 septembrie va fi dedicată sferei de business și propune vizitatorilor conferințe de industrie și sesiuni de networking.


Partenerii ediției 2017 a IEAS sunt Phoenix Contact, Mitsubishi Electric și Schneider Electric, iar expoziția reunește peste 80 de companii din industriile automatizărilor, echipamentelor electrice și energiei.


Accesul în cadrul expoziției și evenimentelor IEAS 2017se face pe baza de invitație.


Click aici pentru înregistrare.