Facebook
Lansare Gojira & Planet H feat. Nosfe - Brate si Piept

Gojira, pe numele său real George Andreescu, activează încă din 2005 pe scena muzicală electro-techno-pop autohtonă, fiind renumit pentru mixurile sale de bass îmbinate cu ritmuri techno, breakbeat și dubstep.

A studiat pianul și a făcut canto la școala de muzică din Slobozia, făcând naveta între acest oraș și Țăndărei - localitatea natală. Predispus către combinații îndrăznețe și nemaipracticate, prestațiile sale oferă ascultătorilor un plus de adrenalină.

Planet H (Paul Opriș) este un muzician și producător din Cluj-Napoca, absolvent al Academiei de Muzică „Gheorghe Dima”. A fondat formațiile rock Narkoma și Godmode, iar de 10 ani face în paralel muzică electronică.

Este cunoscut pentru remixurile dubstep pe care le-a realizat pentru piesele „Varză” (Vița de Vie), „Ne Place” (ROA), „Coboară-mă în Rai” (Coma).
Gojira și Planet H s-au cunoscut în cadrul proiectului „Green Channel”. În prima jumătate a lui 2012 au produs împreună piesele „Dă-i mai tare” (feat. DOC) și „Fugi” (feat. Deliric) - două colaborări cu unii dintre cei mai îndrăgiți artiști hip-hop din România.

Cand: Miercuri, 12 Aprilie 2017

Unde: Expirat