Facebook
Oferte speciale in statiunile balneare din Romania

Organizatia Patronala a Turismului Balnear din Romania (OPTBR) si Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism (ANAT) au lansat, vineri, campania de oferte speciale dedicate sezonului de toamna, la preturi ce incep de la 330 de lei pentru un sejur de sase nopti cazare si mic dejun, informeaza cele doua asociatii profesionale.

Programele cuprind pachete de servicii de cazare, masa si tratament in hoteluri de 2, 3 si 4 stele, ele fiind destinate refacerii si intretinerii sanatatii in perioada de extrasezon. "O saptamana de refacere in statiunile balneare", "Decada balneara", "Hai la bai" si "Wellness balnear", ofera celor interesati beneficiul efectelor terapeutice ale factorilor naturali de cura si posibilitatea de a petrece o vacanta de sanatate intr-o perioada mai putin aglomerata si la tarife atractive.

Doritorii pot alege pachete in statiunile Amara, Baile Felix, Baile Herculane, Baile Olanesti, Buzias, Calimanesti-Caciulata si Covasna.

Preturile la pachetele turistice oferite in cadrul programului incep de la 330 de lei/persoana pentru un hotel de trei stele si includ sase nopti cazare, cu mic dejun, doua proceduri/zi si o consultatie medicala la sosire, pe baza recomandarii medicale.

Sursa: Agerpres