Facebook
Peste 50 de companii românești și străine participă la RSF 2018 într-un spațiu de peste 2500 mp

Pentru a înţelege mai bine direcţia în care se îndreaptă piaţa locală de securitate electronică, se impune o analiză a situaţiei europene. Vom putea astfel să comparăm, atât aspecte concrete legate de profilul jucătorilor și al ofertelor curente cât şi tendinţele pe termen scurt şi mediu. Piaţa este însă foarte fragmentată, atât la nivelul categoriilor de produse şi servicii cât şi a jucătorilor şi prin urmare o imagine generală este dificil de obţinut. Ca şi în România, exista numeroase ramificaţii ale serviciilor care se încadrează la securitate, iar companiile din domeniu operează mai multe linii de business, ceea ce face dificilă raportarea unor indicatori economici coerenţi.

Ediția a V-a a ROMANIAN SECURITY FAIR, cel mai relevant eveniment local dedicat tehnicilor de securitate, va avea loc în perioada 18-20 Octombrie în Pavilionul Central Romexpo. La eveniment vor fi prezente peste 50 de companii românești și străine, într-un spațiu expozițional ce depășește 2500 mp. Cele trei zile de eveniment reprezintă cea mai bună ocazie pentru profesioniștii din domeniu să se informeze asupra tendințelor pieței și a noutăților din domeniu. Piața de securitate acoperă un spectru larg de produse și soluții, iar ROMANIAN SECURITY FAIR este singurul eveniment care permite vizitatorilor o întâlnire cu oferta reală a furnizorilor.

Suntem o piață mică, marcată de o concurență intensă la nivel de costuri, ceea ce afectează calitatea serviciilor și profitabilitatea companiilor. În cadrul ediției 2018 a ROMANIAN SECURITY FAIR dorim să arătăm soluții cu valoare adăugată și servicii de calitate, combinație care va genera atât creșterea pieței cât și a satisfacției utilizatorilor. Am structurat expoziția într-o asemenea manieră încât să aducem informații utile atât distribuitorilor, instalatorilor și integratorilor din domeniu cât și beneficiarilor finali. Practic, este o ocazie unică de prospectare a pieței și ne străduim să aducem în expoziție cei mai importanți furnizori dar și cele mai noi produse și soluții, afirmă Liviu Mateescu, Preşedinte A.R.T.S.

 
La ediția precedentă a ROMANIAN SECURITY FAIR au participat peste 4.000 de vizitatori interesați de soluții pentru efracție, control acces, detecție  și semnalizare incendiu, sisteme de stingere a incendiului,  supraveghere video dar și sisteme  mecanice și electromecanice de securitate. Pentru cele trei zile de expozitie, vizitatorii au acces gratuit dacă se înregistreaza pe site-ul www.romaniansecurityfair.eu începând cu data de 1 Octombrie 2016.
 
ROMANIAN SECURITY FAIR este o expoziție organizată de ASOCIATIA ROMÂNĂ PENTRU TEHNICĂ DE SECURITATE, asociație de utilitate publică, profesională, non-profit, neguvernamentală și apolitică, ce reunește specialiști din România din toate sferele tehnicii de securitate, în parteneriat cu ROMEXPO. Managementul evenimentului este asigurat de ITS Events Management, companie specializata în organizarea de evenimente B2B și B2C. 
 
Vă invităm să vă înregistraţi pentru a avea acces gratuit la RSF 2018.