Facebook

Recaro - Scaune de copii

Adresa:Strada Sergent Nutu Ion
Telefon:+4 0747.507.753
Fax:
Website:
Persona Contact:

Descriere Companie


Cu o istorie lunga de 100 de ani a companiei in constructia scaunelor auto, de la scaune profsionale de curse la scaune de serie pentru marci auto renumite, noi stim sa aducem placerea confortului si sigurantei chiar si pentru clientii nostri mai mici .
Materialele, de design si inovatiile tehnice (de exemplu, RECARO Sound System in RECARO Start) asigura o calatorie placuta pentru adulti si copii deopotriva. Mai mult, copilul dumneavoastra este asezat intr-un scaun "RECARO" - un sentiment foarte special.
Siguranta, ergonomie, design, confort si calitate - acestea au fost cuvintele cheie folosite in in caietul de sarcini pentru inginerii si designerii nostril. Rezultatul a fost o gama de scaune pentru copii fara rival. Ca si fratele lor mai mare, scaunul de masina, toate produsele din gama RECARO Young Seats se disting prin caracteristicile lor excelente. Numai la RECARO toate scaunele de copil sunt tratate ca scaune de masina normale si testate in conformitate cu cerintele stricte de industria de automobile. Mai mult, vom folosi numai material inovatoare si de inalta calitate. RECARO Start este primul scaun de copil din lume construit pe un cadru de aluminiu tubulara si cu un sistem de sunet integrat.
Copii iubesc varietate si stiu exact ceea ce vor. Astfel noi am creat o serie de huse pentru scaune care se potrivesc oricarui gust. Datorita designului unic al scaunelor, copilul dumneavoastra va adora scaunul sic and va creste. Toate tesaturi si materiale sunt supuse unor proceduri de testare stricte si sunt testate constant pentru poluare, si cel mai important, pentru confort.

Scaunele noastre nu sunt concepute prin reducerea costurilor care in mod inevitabil compromit de siguranta si confortul. Hotarati dumneavoastra importanta copilului dumneavoastra.


Trimite o intrebare
Trimite unui prieten
Print