Targul National Imobiliar

Din 29 Septembrie 2017 pana in 01 Octombrie 2017
Targul National Imobiliar
Locatie: Palatul Parlamentului, Status: Confirmat

“Evenimentul TNI a fost creat de BDOBC Business Center pentru a raspunde nevoii pietei de a aduce intr-un singur loc cererea si oferta imobiliara. Editie dupa editie Targul National Imobiliar TNI si-a dovedit eficienta in calitate de platforma interactiva pentru jucatorii segmentului imobiliar, contribuind activ la dezvoltarea si revigorarea pietei de real estate.
In calitate de organizatori ai celui mai important eveniment imobiliar din Romania suntem bucurosi sa anuntam editia din toamna a Targului National Imobiliar TNI din anul 2017: 29 septembrie - 1 octombrie . TNI va sustine si in 2017 companiile ce activeaza in sectorul imobiliar, creand un cadrul ideal pentru: brand awareness, pozitionare,  lansari de produse si servicii, generare de vanzari, marire a  bazei de date cu potentiali clienti, analizare a competitiei si networking. ”Adrian BERCEA- Director General BDOBC.

Va invitam sa va alaturati celor mai importante companii din segmentul imobiliar care au spus DA expozitiei Targul National Imobiliar.Viziteaza site-ul

Trimite unui prietenTrimite unui prieten

  1. caractere ramase