Facebook

Eveniment Business

Targul National Imobiliar
Targul National Imobiliar
Interval eveniment: 29/09/2017 - 01/10/2017
Adresa: Palatul Parlamentului

Targul National Imobiliar (TNI) reprezinta cea mare expozitie imobiliara din Romania.
In cadrul acestui eveniment, companiile isi pot prezenta evolutia, realizarile si ofertele unui public direct interesat de entitatile economice ce activeaza in industria de real estate.
Vizitatorii expozitiei au posibilitatea de a obtine o perspectiva de ansamblu asupra pietei imobiliare, pot discuta si negocia direct cu persoanele din top managementul companiilor, pot obtine oferte personalizate si beneficiaza de reduceri substantiale valabile in timpul evenimentului.

"Evenimentul TNI a fost creat de BDOBC Business Center pentru a raspunde nevoii pietei de a aduce intr-un singur loc cererea si oferta imobiliara. Editie dupa editie Targul National Imobiliar TNI si-a dovedit eficienta in calitate de platforma interactiva pentru jucatorii segmentului imobiliar, contribuind activ la dezvoltarea si revigorarea pietei de real estate.
In calitate de organizatori ai celui mai important eveniment imobiliar din Romania suntem bucurosi sa anuntam editia din toamna a Targului National Imobiliar TNI din anul 2017:29 septembrie - 1 octombrie . TNI va sustine si in 2017 companiile ce activeaza in sectorul imobiliar, creand un cadrul ideal pentru: brand awareness, pozitionare, lansari de produse si servicii, generare de vanzari, marire a bazei de date cu potentiali clienti, analizare a competitiei si networking. ”Adrian BERCEA- Director General BDOBC.
Va invitam sa va alaturati celor mai importante companii din segmentul imobiliar care au spus DA expozitiei Targul National Imobiliar.
Pentru detalii accesati websiteul evenimentului: www.targulnationalimobiliar.ro si pagina de Facebook a TNI : https://www.facebook.com/TargulNationalImobiliarTNI