Facebook
The Temper Trap - Fratelli Studio

Australienii de la The Temper Trap vor susține primul concert în România, pe data de 21 februarie 2017, la Fratelli Studios din București, începând cu ora 19:00. Trupa se află în plin turneu de promovare a noului lor album, „Thick as Thieves”, lansat în 2016.

The Temper Trap are peste un milion de albume vândute și a cântat în deschiderea turneelor Coldplay și Rolling Stones, trupa fiind prezentă și la Festivalul Glastonbury din Anglia, considerat cel mai important festival din Europa. Formația a fost înființată în 2005, în Melbourne, de către solistul Dougy Mandagi, Jonathon Aherne (bas), Toby Dundas (tobe) și Joseph Greer (clape și chitară).

A cunoscut succesul rapid, iar în 2008 trupa s-a stabilit în Regatul Unit, pentru a fi prezentă pe cea mai importantă piață de muzică la nivel mondial.

Primul album al trupei, „Conditions”, a fost lansat în iunie 2009 și s-a bucurat de recenzii favorabile, precum și de vânzări record. Astfel, s-a clasat în foarte scurt timp pe locul nouă în topul ARIA Albums și a intrat în top 30 în UK Albums Chart.

Unde: Fratelli Studio

Cand: Marţi, 21 Februarie 2017