Facebook
Timon - Cel mai mare targ imobiliar

Unde : Piaţa Constituţiei

Când : 20-23 Octombrie

tIMOn – Târgul Imobiliar Naţional reprezintă evenimentul de marcă al pieţei imobiliare din România.

Cel mai vechi târg imobiliar şi cel mai mare din prisma suprafeţei şi a numărului de companii participante, tIMOn reprezintă mai mult decât o simplă expoziţie imobiliară. Specificul evenimentelor gândite pentru publicul vizitator, programele de discounturi oferite de către expozanţi, atmosfera primitoare, precum şi prezenţa unor proiecte în exclusivitate garantează afacerile imobiliare de succes de la tIMOn.

Aflat la cea de-a XXV-a ediţie, tIMOn – Târgul Imobiliar Naţional a revoluţionat seria evenimentelor de profil printr-o abordare atipică, orientată spre rezultate imediate şi spre beneficiul comun al expozanţilor şi al vizitatorilor.

Astfel, începând din acest an, vizitatorii recunosc TiMOn drept “târgul imobiliar unde pot obţine cea mai buna ofertă”, aşa cum expozantii sunt de acord, în unanimitate, că tIMOn este târgul în urma căruia brand-ul lor capătă un plus de valoare.

Sunteţi aşteptaţi  pe 20-23 octombrie 2016 în Piaţa Constituţiei pentru a vedea cea mai mare ofertă de locuinţe din România.